content image

Over Gievema

Visie

  • Duurzaamheid: Gievema streeft erna om een duurzaam kwaliteitsproduct te leveren. Wij zetten hiervoor de modernste technieken in en selecteren wij zorgvuldig onze leveranciers en samenwerkingspartners.      

  • Flexibiliteit: Gievema streeft erna om met de nodige werktuigbouwkundige kennis mee te denken met de klant. Diverse producten zijn reeds ontstaan op deze manier. Ook stemmen we onze productie af op de vraag zodat leveringen tijdig en compleet geleverd worden.

  • Marktgericht: Gievema streeft erna om haar assortiment aan te passen op ontwikkelingen in de markt. Reinigingsbehoeftes worden opgemerkt en zoveel mogelijk uitgewerkt.  

content image

Kwaliteit

Aandacht voor kwaliteit is voor Gievema belangrijk. Zorgvuldig kopen wij componenten in, ontwerpen wij de behuizing en assemblerennauwkeurig het eindproduct. Een bezitter van een GS veegmachine zal járen lang probleemloos aan de gang kunnen.

content image

Flexibiliteit

Veel producten zijn ontworpen aan de hand van de wensen van de klant. Wij staan daarom bekend om onze flexibiliteit. We denken graag met de klant mee om tot de beste toepassing voor de eindgebruiker te komen en waar te maken. Ook stemmen we onze productie af op de vraag zodat leveringen tijdig en compleet geleverd worden.

content image

Innovatie

Gievema is een innovatief bedrijf en is constant bezig met het verbeteren en uitbreiden van zijn bestaande productlijn; GS veegmachines.Daarnaast ontwikkelen wij nieuwe invoegtoepassingen zoals werktuigen en accessoires. Een GS veegmachine is hierdoor, naast het vegen van terreinen, inzetbaar voor veel werkzaamheden.